| Прогнозата тази седмица | Тази седмица и трите острова ще се радват на обилни количества валежи, придружени от светкавици.Морето ще бъде неспокойно и плаването определено няма да е леко.На Островда на Смъртта ще има прилив и гръмотевични бури.Същата ще е и съдбата на Тортуга. |
| Ред и стратегия... |  |
| Разпределение на пиратите |  |
| Statistics | Имаме 123 регистрирани потребители Най-новият потребител е milene
Нашите потребители са написали 7715 мнения in 203 subjects
|
|
Водопадът
5
1
1
| |
| Автор | Съобщение |
|---|
Хера Найт Dark Pirate...

Брой мнения: 11
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 12, 2011 3:03 pm | |
| Изабел измърмори нещо под нос, че твърде много сме се оплаквалии нещо такова. После се сви на камъка и обгърна краката си с ръце. Изглеждаше все едно е в транс. Изключила околните около себе си потънала в свой проблеми. После изгледа кървнишки Натаниел незнайно защо. После погледна за малко Елизабет и накрая Хера. "Какво ли си мислеше?" Питаше се Хера . Послепак погледна Натаниел този път без изразно. Какво и ставаше на това момиче. По едно време стана и тръгна към водата изглеждаше като зомби. Спря се когато беше до водата. Замисли се нещо и скочи във водата постоя малко под вода и излезна и отметна кода назад. За какво ли си е мислела. Когато Хера се задълбочаваше така и изглеждаше така (поне така са й казвали) беше когато я заливаше вълна от чувства които се чудеше от какво са породени. В момента чувстваше ... е нищо не най-точната дума. По-точно нищо интересно. Имам предвид ... и тя незнаеше! Сигурност, любопитство и това беше май. Доста пъти незнаше как се чувствам. При Ник се научи на много неща, но не и да чувтства или поне да разбирам какво чувствам. Леле... какво и ставаше? |
|  | | Elizabeth Winter Dark Pirate...

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 12, 2011 4:45 pm | |
| Отново аз и моите мисли. Не веднъж, не два пъти. За пореден път... Нещата, които се въртяха в главата не се отразяваха на лицето ми или очите ми, които сега бях затворила. Бях спокойна... макар и само външно. Душата ми от друга страна стенеше при нахлуващите спомени. Никой не ги беше канил. Но всеки път, когато погледнеше Кай - момчето на жената, която я бе приютила - Анастасия - виждаше в очите му миналото си. Той знаеше всичко за нея. Е, почти всичко. Но с него си бе играла като малка, него бе обичала, когато порасна и заради който я изгониха. Не му се сърдеше. Той обаче е бил винаги в живота й, а на нея й трябваше почивка от всичко това. Или по-скоро й трябваше бягство. Искаше да започне отначало. Искаше да се откъсне от миналото, да се отърси и никога да не се връща при него. - Щом всички си търсим кораби, какво ще кажете да бъдем заедно. - предложи тя изведнъж, все още със затворени очи. - Имам кораб, който съм изградила с мои средства и сили. Мога да взема някой от стария екипаж за помощници и просто да отплаваме на едно далечно пътешествие. Сега тя бе седнала и с искрица в очите гледаше към останалите. Да, това й трябваше. И щеше да го получи стига да иска. Трябваше й само подкрепата на още някой, а в никакъв случай нямаше да моли Кай. Реши да избяга тайно. Щеше да му напише бележка и да остави част от богатствата си на двамата с майка му. Може би един ден щеше да се върне. А може би не... Единственото, което й се въртеше сега в главата бяха непознатите земи и красотата на света. Трудностите и моментите без късмет; смеха и щастието. Може би тогава щеше да се почувства най-сетне свободна. |
|  | | Изабел Ван-Дюс Red Pirate...

Брой мнения: 195
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 12, 2011 5:28 pm | |
| Елизбает предложи да сме заедно на един кораб.Идеята ми харесваше,но не можех.Със Кати бяхме говорили вече с един човек който ни каза за един капитан.И само ми трябва среща с капитана и сме вътре. -Аз няма да мога...-поклатих глава като излезнах от водата.Размахах мократа си коса и намокрих почти всичко наоколо.Отидох и пак седнах на камъкът където попаднах в транс. -Говорех с един човек който ми каза за един капитан...и сигорно ще сме на неговия кораб.Нещо от сорта на Red беше...-поклатих глава.Аз знаех толкова колкото и...една котка сигорно.Въздъхнах.Искаше ми се да бяхме заедно.Тези тук бяха приятни хора.Както вече казах...може и да станем приятели.Поне с някои от тях.При последните си мисли метнах поглед на Натаниел,но очите ми издаваха твърде много неща и затова погледнах Елизабет. -Иначе много мило от твоя страна да ни вземеш на кораба си,а и аз не съм сама.Влача сестра си която е на седемнадесет и пълно мое копие винаги с мен.Благодаря все пак.-благодарих и и обесних ситуацията.Попринцип не бях толкова мила,а и скоро трябваше да забравя милот оси държание.Кораба на който щяхме да отидем с Кати не беше с най-милите пирати. _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Хера Найт Dark Pirate...

Брой мнения: 11
 | Заглавие: Re: Водопадът Пет Юли 15, 2011 1:57 pm | |
| Хера въобще обаче незнаешекъде да отиде. Наистина трудна много трудно щяха да я вземат някъде. Беше чула че някакъв капитан търси екипаж бил сравнително млад. Но как му беше името изкочий от глават. Нещо със "Н". Нейтън... не. Нарцис ... не. Ох как беше... Натаниел. Да точно така. Погледна го. Той стоеше и гледаше Изабел. - Аз бях чула че някакъв капитан си търси екипаж. За кораб нещо от рода Dark... или нещо подобно може да опитам там. Сви рамене. И се излегна на един камък. Дали той щешеда се усети за намека дано. Може да стане. И да я вземе на кораба. - А Елизабет може да дода и при теб ако ме искаш. Ако не ме вземат на онзи Dark нещо си. Свилламене както се беше излегналана камъка със затворени очи. Слънцето печеше. Тя реши да се попечемалко та да хване тен. |
|  | | Elizabeth Winter Dark Pirate...

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Водопадът Нед Юли 17, 2011 7:12 pm | |
| Елизабет стана и се цопна във водата. Реши, че все пак е прекалено горещо, въпреки че бе валяло. Относително студената чиста вода я обгърна и разхлади. Гмурна се под водата и поплува малко така, отдалечавайки се от брега. След кратката си разходка се приближи пак до групичката. След като разстоянието беше достатъчно и тя бързо плисна ръце във водата, опръсквайки всички наоколо. Засмя се радостно и повтори действието си. Искаше да се забавлява, да запомни, да се смее... |
|  | | Jenny Flint Dark Pirate...

Брой мнения: 901
 | Заглавие: Re: Водопадът Пон Юли 18, 2011 8:43 pm | |
| Дните се нижеха без дори да поспрят за малко. А толкова много неща се бяха случили... Не можех да си спомня последния път, когато се разхождах толкова свободно колкото в момента. Всъщност можех – може би преди два-три месеца, преди целия този кошмар да започне. Хубаво бе че бях успяла да се измъкна по някакъв начин. Лошото бе, че все още се намирах на този остров, който започвах да мразя все повече и повече. Къде се намирах в момента? Тичах из някаква гора... поне до колкото ми позволяваше тоалетът ми. Бях в рокля, а това за мен бе убииствено. Е, поне не беше една от онези с прекалено многото пластове и панделки. Обувките и всички други аксесоари липсваха от визията ми. Все пак бях успяла да отмъкна тази дреха от един от съндъците на пристанището. Не знам защо им трябваше да ме местят от Сейнт Джон тук, но това беше моят шанс да се измъкна, и аз не го пропуснах. Трябваше ми нещо, с което да мина незабелязана и това не изглеждаше толкова лоша идея. Прекалено много време бе минало от както бях за последен път извън онази дупка и в момента слънчевите лъчи ме заслепяваха. Нямах на идея на къде вървя, нямах представа дали някой дори ме следи. Само знаех, че трябваше да отида колкото се може по-далеч. Не след дълго чух шума на вода и се отправих натам. Чак тогава осъзнах,че умирам от жажда а гърлото ми все едно бе пълно с пясък. Крачки...крачки...крачки... Ето! Най-после пред мен, между дърветата се показа река, която отразяваше слънчевата светлина прекалено ярко. Нямах време да обърна внимание на нищо, единствено ми стигаше, че нямаше никой наоколо или поне не в периметър от 10 метра- всичко друго бе скрито от дърветата. След още 2-3 метра и вече глезените ми бяха покрити с вода. Секунда и вече бях на колене гребвайки с шепа от кристално чистата вода. Глъдка, две, три ... изгубих бройката след известно време. Гърлото ме дереше, но въпреки това се насладих на вкуса на течността. Щом утолих жаждата си погледнах към изражението си във водата. Беше точно както си мислех- през тези месеци бях седяла затворена в онази ужасна килия, но въпреки това нямаше кой знае каква разлика с преди това. Да, в момента изглеждах като пребита, но можеше и да е много по зле. Измих лицето си, а след това и косата... След около десетина минути, следкато реших, че трябва да се гмурна цялата под водата, успях да се приведа в що-годе приличен вид. След като излязох обякох пак онова подобие на облекло, което повечето жени носят в днешно време. Не можех да продължа да бягам с нея, ако се заплиташе около ходилата ми, затова бързо я скасих до коленете ми. Подпрях гърба си на едно от стеблата покрай мен въздъхнах тежно. Как трябваше да намеря капитана и останалите? Как трябваше да изжезна от този остров като навсякъде бе обявена награда за главата ми?! Та нали точно това ме бе вкарало в това! Валерион и неговите кукли на конци...Явно графа не обича жени да го поставят на тясно.Все още си спомням изражението му, докато му завръзвах ръцете. Дори сега, в тази ситуация, все още можех да се усмихна при спомена. Бях върната обратно към реалността от гласове. Подскочих като попарена и се огледах, но не виждах никого наоколо. Заслушах се и осъзнах, че гласовета бяха женски – момичета. Трябва да се махам от тук. Това беше първото, което ми хрумна и трябваше да го направя... дори след като чух познатия до болка глас. Натаниел?! За момент осетих как всеки един мускул в тялото ми омекна... може би щях да се измъкна от този остров по-лесно от колкото очаквах. Обърнах се към посоката, от която идваха гласовете и се запътих натам. Леко по леко гласовете се усилиха и вече можех да различа колко хора бях... не след дълго започнах и да следя разговора. И тогава се появи водопада... а с него и момичетата ... и капитана. Няколко капки вода капнаха върху лицето ми и вече мократа ми коса благодарение на спускащата се с огромна скорост вода и падането ѝ в басейна, продължавайки спокойно пътя си. Изведнъж главата ме заболя адски много, сигурно беше поради факта, че не бях мигнала от ден-два-три? Бях изгубила представа за времето в онзи ‘килер’. Но не можех сега да си позволя каквито и да е грешки, дори това да означаваше да остана с каменно изражение. Очите ми обходиха всяко едно от лицата на присъстващите и лека усмивка заигра на лицето ми дори да ми костваше прекалено много. - Радвам се да видя, че не си загубил усета си за забавление, Натаниел. – Казах и усмивката ми достигна ниво приятелска, а с всяка дума болката в гърлото ми се увеличаваше. Всеки нормален човек, който не ме познава би си помислил, че аз съм просто стара познайница с мъжа във водата, която случайно минава от тук. Е поне част от това бе вярно... Но той би трябвало да разбере съвсем ясно, че нещо не беше наред по простата причина,че не се бе обънала към него с ‘капитане’ както правех обикновенно. ooc : съжелявам,че нахълтвам така, но то това се превърна нещо като масово, така че... реших защо пък не хD_________________ [color=white] Долу в подземните стаи лежи девойка с руси коси. Лицето й е в кръв обляно, очите пълни със сълзи
[You must be registered and logged in to see this image.]
Един пират си извади камата, за да я забие в нейната гръд, защото тя изгуби играта... играта на Живот и Смърт!!!
|
|  | | Натаниел Самър Уайлдсторм Dark Pirate...

Брой мнения: 1011
 | Заглавие: Re: Водопадът Пон Юли 18, 2011 9:28 pm | |
| Натаниел притежаваше способността да изключва съзнанието си на моменти.Също като някой граф принуден да слуша разказът на жена си, по-скучен и от правителствен доклад...Не, че не му бе интересно това, за което си говореха момичетата.Даже напротив.Той бе като децата, обичаше да слуша, попива като гъба и да трупа папки в архивите на съзнанието си.Само дето днес бе получил само три здравословни часа сън и въпреки жалките си опити да държи очите си отворени, а ушите изострени..ами просто не се получаваше.Знаеше, че всеки момент ще се пльосне в сините дълбини, а те ще го погълнат със странния си аромат на сол и водорасли.Дори компанията на момичетата не можеше да му послужи като спасително въже..Такъв си беше той.Най-вероятно всичко се криеше някъде из тайните на миналото.В някой от предишните си животи, Уайлдстром най-вероятно се бе радвал на вниманието на някоя пищна дама с непоносимост към полени.Най-вероятно се бе подвизавал в категорията котки..или пък.. Всичките му умствени брътвежи бяха прекъснати от нечии думи.Гласът бе твърд, макар и мелодичен.Глас, който Натаниел познаваше по-добре от носовете на обувките си.. Джени Флинт не бе просто помощник капитан на кораба.Е, за останалите моряци тя бе една от малкото жени на борда..А за Самър дори нещо повече. Само преди няколко седмици нещата се бяха усложнили, когато след неособено дълъг размисъл и продължителeн престой на слънце, който Уайлдсторм бе набедил за основна причина за необмислените си действия, двамата с Джени бяха прекрачили границата, сваляйки всичките си дрехи..Предполагам, повечето от вас се досещат как свършиха нещата.. Няколко дни по-късно Джени бе изчезнала..А Самър вярваше, че тя си е тръгнала именно заради това, което се бе случило между тях..И така, той реши, че няма да я търси и продължи живота си, опиращ до простия монотонен цикъл-ядене, напиване, спане.Без жени, без любов..Само той, ромът, леглото и Блу. А сега тя стоеше от плът и кръв, облечена с рокля, нещо което не бе виждал от сватбата на графиня Валерион, и с глас, в който се отчиташе укор.. -Познаваш ме твърде добре Джени, аз никога не спирам да се забавлявам..дори ако мястото е някоя стара барака-натърти на последните думи нашия герой Той смръщи вежди и доброто му настроение се стопи като айсберг под лъчите на африканско слънце..Все пак тя бе изчезнала, нали? Не той... Той просто стоеше като последния глупак и чакаше вест, чакаше я да се върне.. Излезе от реката с бавни крачки, а капките вода се стекоха по кожата му, наситена с белези.Прокара ръка припряно през косата си, а устните му все още бяха стиснати в неодобрителна гримаса. -Е, Джени, добре ли си прекара..хъм, колко време те нямаше..Месец? Два...-гласът му прозвуча с твърдост, присъща повече на учител..или ядосан граф, закъсняващ за важна среща. Един от редките моменти, в които Натаниел Самър Уайлдстром бе нацупен...
_________________ [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Единствената любов на Натаниел, а именно неговият поспалив БлуI was born of the womb of a poisonous man. Beaten and broken and chased from the land. Honest to god I will break your heart,Tear you to pieces and rip you apart.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Натаниел и Маги =] |

| Заглавие: Re: Водопадът Пон Юли 18, 2011 11:05 pm | |
| Главоболието ми се влушаваше все повече и повече, но нямаше къде да ходя. Когато ме погледна все едно стрели минаха през мен, идваше ми да извикам от болка каквато никога до сега не съм изпитвала, но успях да запазя маската на лицето си непокътната. Думите му ме прерязваха като спаги прекарани бавно върху кожата ми, но какво можех да направя? Едва ли би ме послушал дори ако бях тръгнала да му обяснявам. Очите му показваха болката, която е изпитал, но точно в момента усещах само омразата строяща от тях. Беше ужасно това, което му причиних... имаше пълното право да се държи по този начин, а и да се забавлява. Очите ми напуснаха неговите, а усмивката продължаваше игриво да изкривява краищата на устните ми. Сигурно му бе дошло в повече – първо Нимерия, после аз ... а колко ли съм пропуснала да видя,докато ме нямаше. А и определено трябваше да му призная, че добре се лекуваше. Отново погледнах момичетата и изглеждаше така все едно го игнорирам. -Джени, приятно ми е.- Казах без да се мъча да променям изражението си и без това тази усмивка ми костваше прекалено. Леко им махна за поздрав и отново се обърна към Натаниел. – Но определено един водопад събира много повече ... наслада от една стара барака. – Това бе предназначено само за неговите уши и затова го прошепнах. Губех контрол над емоциите си и погледа ми започна да става по-студен. Стана ми пределно ясно, че ако искам да напусна този остров ще трябва да се оправям сама. В момента дори се съмнявах, че той би ме пуснал да припаря до кораба, какво остава отново да плавам на него.В какво, по дяволите, се бяхме забъркали? -Не мога да се оплача, но мога да кажа едно...- Изражението ми стана нахално, самодоволно, всичко, което в момента беше най-непододящо се изписа върху лицето ми.- ... определено не си прекарах по-добре от теб... но това не може да е изненада. Все пак говорим за теб – където си ти винаги е невероятно прекарване. – Почвах да прекалявам... Но какво се очакваше от мен- да му направя реверанс и да се извиня?! За какво – за това, че някакви идиоти ме бяха измамили..., че бях затворена за два месеца, че и повече и то за нещо, което той ме бе накарал да направя?! ... Никога... Но възможността да му кажа какво наистина се бе случило отпада. Не исках да се оплаквам на когото и да било, най-малко на него в този момент.Трябваше да се оправям сама. Едва ли щях да намеря каквото и да било от това, което ми трява тук. Просто щях да се обърна и да възобновя крачките си. Все някак си трябваше да стигна до Тортуга... от там щеше да е лесно. Но не можех... Главата ми се въртеше, знаех че ако направа и една крачка щях да се строполя на земята в безсъзнание. Някой явно бе решил да ме накаже строго... Усетих клепачите си странно тежки. Затворих ги, но после бързо ги върнах в предишното им състояние. Трябваше да издържа... още малко. Ръката ми се стрелна и притисна леко челото ми...Като че ли това помогна поне малко.
_________________ [color=white] Долу в подземните стаи лежи девойка с руси коси. Лицето й е в кръв обляно, очите пълни със сълзи
Един пират си извади камата, за да я забие в нейната гръд, защото тя изгуби играта... играта на Живот и Смърт!!!
|

| Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 19, 2011 9:43 am | |
| Към нас се присъедини някакво момиче и с Натаниел като гледах се познаваха.Тя ни се представи,а после ни игнорира.Междо тях двамата май беше станало нещо...и сега развиваха семейната си драма пред нас.Изръмжах недоволно. -Може да не развивате семейните си драми тук!-изкреящях накрая.Всички чуства в мен заплашваха да ибухнат и да ме погълнат.Изгледах момичето,а после Натаниел.Имах твърде много проблеми за да слушам и техните.Хера и Елизабет ме гледаха с поглед "Изи-е-луда" познат ми до болка от някои хора...или по-точно чудовища.Сърцето ми се сви,а аз местен погледи междо тях. -Ние си имаме достатачно проблеми за да слушаме вашите!-продължих с по-спокоен тон.Не знаех какво да става с мен и не можех да мисля трезво.Може би изричах неща за които ще съжалявам,но не знам...Бях станала от камъка и ги гледах,но сякаш "трезвото" ми аз не виждаше нищо.Седнах отново и опитах да се успокоя...искаше ми се да се метна от наякоя скала.Мраех да става така.Мразех всичко и всички,а най-много себе си.
_________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Натаниел Самър Уайлдсторм Dark Pirate...

Брой мнения: 1011
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 19, 2011 1:14 pm | |
| Странните сравнения бяха запазена марка на подсъзнанието на Натаниел.Често стигаше до толкова нелогични заключения, че самият той бе убеден, че ако някой доказано психясал човек надникне в съзнанието му, ще се почувства крайно нормален.Точно тази ситуация му напомняше за супа.Отначало бявно и лежевно загряна от присъствието на Изабел и на Елизабет.После леко вряща при появата на Джени...И сага напълно и безвъзвратно кипяща заради избухването на Изи. Просто чудесно. А Натаниел искаше само и единствено да се измокри до кости, да подиша чист въздух, да забрави за двете жени в живота му, направили всичко възможно той да се превърне в ходеща развалина.Нямаше ли жена на този свят, който да не цели да го превърне в ходеща торба кости?! Първо Нимерия най-безцеремонно бе отворила вратата и заминала без да пророни и дума.Въпреки всичко което бяха преживяли..След това Джени..С тази разлика, че тя се бе появила удвоявайки всички чувства бушуващи в пирата. Той от своя страна напрегна всеки грам от волята си за да изглежда като непукистична статуя.Изражението му остана твръдо.Главата му се завъртя бавно в посока на Изабел и той я удостои с усмивка, съвсем лека и все пак топла. -Съжалявам, просто госпожица Флинт не бе счела за нужно да ми съобщи, че ще отсъства..А отсъствието на един помощник капитан определено може да се нарече пагубно. Този път очите му се впиха в тези на Джени.Ръката и бе върху челото, а тя трепереше като лист.Кожата и бе придобила необичайно блед оттенък, присъщ повече на някое яйце .Някаква невидима преграда в съзнанието му се пропука и той се озова до нея, хващайки ръката и.Движенията му бяха бавни.Издърпа я до една от скалите и я изчака да седне.Тягостното мълчание бе вкопчило нокти във въздуха и бе станало владетел на ситуацията.Обикновено Уайлдсторм знаеше какво да каже, но не и този път. Знаеше, че Изи и Елизабет да изпаднали в онази черна бездна, наречена недоумление. Най-доброто което му идваше на ум, бе да си тръгне.Обърна се и въпреки крещящото си съзнание, казващо му да остане и да се увери, че Изи не му се сърди заради разигралата се сцена, че Джени е добре, закрачи на пред. Бавните и равномерни крачки бяха сапътствани от току-що появилия се дъжд.А Натаниел се чувстваше като три годишно хлапе, пред сложна машина-нищо неразбиращ и съвсем безпомощен. Жалка картинка за един пиратски главорез. _________________ [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Единствената любов на Натаниел, а именно неговият поспалив БлуI was born of the womb of a poisonous man. Beaten and broken and chased from the land. Honest to god I will break your heart,Tear you to pieces and rip you apart.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Натаниел и Маги =] |

| Заглавие: Re: Водопадът Вто Юли 19, 2011 4:39 pm | |
| Момичето, което се беше обадило беше право. Не беше тук мястото за подобни разговори. Време беше да се махам. Но преди да успея да направя каквото и да било, Натаниел пое ръката ми и ме поведе на някъде. Бях успяла по някакъв начин да избутам главоболието на заден фон и сега само го погледнах изпепеляващо преди да отскубна ръката си. Това, което направи той, обаче определено ме стъписа. А не, тия да ги нямаме. Ако някой щеше да си тръгне, това бях аз. Успях да възобновя усмивката на лицето си. -Да не би капитана просто да подвие опашка и да си тръгне? – Започнах като поднових крачките си и леко по леко почнах да го настигам, а след това и да го подминавам. – Мисля, че и двамата разбрахме кой е по-добър с изчезването безследно… Сега единственото, което ми оставаше бе да се добера до някой кораб и после … е затова по-късно. Дърветата започнаха отново да се издигат покрай мен. Шумът на водата зад гърба ми вече едва се чуваше, но за момент обърнах глава назад. -И внимавайте капитане… навсякъде има постери с огромна награда обявена за вашата глава … повече от обикновенно...-Вече бях потънала изцяло в гората и дори се съмнявах, че са ме чули, но какво пък … Сега да видим … храна, вода, други дрехи и малко сън. Изведнъж несъзнателно лицето ми светна с малка усмивка. Само едно място, където да намериш всичко това по моя вкус , а и безопасно.. донякъде – Тортуга!! _________________ [color=white] Долу в подземните стаи лежи девойка с руси коси. Лицето й е в кръв обляно, очите пълни със сълзи
|

| Заглавие: Re: Водопадът Сря Юли 20, 2011 9:01 am | |
| След като се развиках Натаниел се извини.Той улови Дени за ръката и я постави да седне на един камък,а после тръгна на някъде.Тя тръгна след него и почнаха нов спор.Чудех се дали Натаниел ми е сърдит за тази случка,но не мислех да тръгна да го гоня.С малко късмет пътищата ни щяха да се пресекът.Прозрение ми дойде като гръм от ясно небе.Бях познала Натаниел от някъде,но не се сетих от къде.Може и да прекарах последните няколко месеца по вода,но бях свързана с цивилизацията.Бях видяла негови снимки в града.Знаех,че е пират,но...той беше капитан на един от кобаите...онези в който мислише на ходи Хера и който доколкото знаех не се понасяше с Ред. -Мамка му!-изругах тихо под носа си.Станах от камъка и отидох до дрехите си.Обух си набързо панталоните,а после си облякох блузата.Нямах си на идея къде да отида,но просто не ми се стоеше тук...случилото се преди малко.Трябваше да забравя всичко това. -Съжалявам момичета...аз ще тръгвам...-посочих с пръст някъде зад мен.Надявах се да ги видя скоро.С Хера не трябваше да се сближавам,но...тя и Елизабет бяха добри и исках да ги опозная.Дори исках да опозная Натаниел. -Ще се видим скоро...гарантирам ви го!А с малко късмет може и да сме на един кораб...-помахах им и се отдаелчих по посока на Джени и Натаниел,но ако случайно ги засека...е няма да говоря с тях. _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои... |
|  | | Лора Саймънс Red Pirate...

Брой мнения: 92
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Сеп 13, 2011 5:33 pm | |
| -Уха! Чудно място!- промърмори Лора. Лора Саймънс, дъщерята на Джо кръвожадния бе дошла тук...случайно.Наистина,по чиста случайност. Просто обикаляше месностите, около които живееха само пирати. Тук смяташе да се настани. Не, не при красивия водопад, а да си намери колиба и да приспива там. Денем тя бродеше, а вечер....спеше.Е, понякога и' вечер бродеше. Зависи. Облечена беше... пак по случайност не в пиратски дрехи. Трябваше да прилича на благородничка, за да не я заподозряват в кражбите /които си извършваше/. Всички мислеха за виновен дрипавото момиче, а не наконтената благородничка. Ала този корсет толкова и' стягаше. А роклята... По дяволите, всички тези дрънкулки по нея! Как да ходиш из горите,като си облечен с такова нещо! Извади ножа си,които бе скрила под плата и отряза без да и' пука долните краища на роклята,остави я дълга до колената и премахна някой допълнително пластове,които правеха роклята бухнала. Също така се отърва и от дългите ръкави. Нямаше как да махне корсета, но успя малко да го разтегне и дишаше като хората. Вече нямаше вид на благодорница, но нищо, и нова рокля щеше да открадне, като се промъкне в някой дом. Нямаше проблеми с това. Сега имаше съвсем различен вид. С пусната дълга и мека коса, с пооправената рокля, тя изглеждаше естествено,красиво и бе готова да броди,понеже вече нямаше какво да и' пречи. Огледа се. Водопадът беше прекрасен. Искаше и' се да поплува, но се отказа. Седна на една скала и потопи краката си във водата. Стоеше си така спокойно,когато чу шум зад себе си. Рязко скочи на крака и се обърна. Някой приближаваше. Взе ножа си и бе готова да се защитава,когато някакъв мъж се появи. Не изглеждаше никак опасно, май нямаше намерения да я напада. Остави ножа и пак седна на скалата. Не знаеше дали да започва разговор или пък не. Е, започнеше ли разговор, нямаше да спазва добрия тон, беше си пират. |
|  | | Drake Gordon Red Pirate...

Брой мнения: 277
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Сеп 13, 2011 7:18 pm | |
| Това беше то.. скуката. Или нещото, царуващо над всички останали сили. Точно тя имаше способността да накара хората да излизат от кожата си и до известна степен да полудяват. И точно тя се изявяваше като причината за поредното безцелно шляене, което предприемаше Дрейк. Да, може би се чудите какво бе станало с жизнерадостната страна на нашият герой... Нали именно тя го правеше това което е. Всъщност той нямаше представа защо става така и къде са се дянали проклетията и инатестите му заложби, принципно измъкващи го от подобни пагубни кризи на бездействие. И по дяволите. Целодневното обикаляне беше една от най-глупавите идеи които му беше хрумвала. Вярно, че се случваше прекалено често и всеки един човек, запознат със ситуацията би решил че Гордън е свикнал на известен вид натоварване. плюс факта че бе пират.. Ала въпросното натоварване имаше цел в много от случаите. За разлика от сега. Като че ли точно неведението и празноттата в главата му го уморяваха повече от каквито и да било физически усилия. Шумът на падаща вода успя да преустанови курса на забавените му крачки до колкото бе възможно. И паралелно на това, го принуди да вдигне отегчен поглед нагоре. Дали действията му бяха възнаградени подобаващо, представете си, в създалата се ситуация му "костваше много" за да го направи, не можеше да се каже с точност. Присъствието на женски индивид не много далеч от него имаше възможността да спада и към положителните и към отрицателните варианти. Все пак в онези времена трябваше да бъде подготвен за всичко. Самият той бе нещо като пример. Сбръчи вежди, вторачвайки се във фигурата, окопирала близкият камък. Като се замислеше не бе говорил с представител на нежния пол доста отдавна.. Ако срещата с мечката се причисляваше към събития в далечното минало. Направи няколко крачки към нея, а глуповатата усмивка, която винаги заемаше лицето му без предупреждение реши да се изяви като велика. Отне му близо минута за да разбере какво точно го смущава, щом погледне към няколкото вида поли и корсети, образуващи тоалета на момичето, плюс изражението на лицето й, което определено би могло да мине за познато. - Лора, нали? - след секунда си даваше сметка, че името й смътно се носи из главата му под формата на спомен. Пиратската група бе голяма и като че ли точно заради факта че бе невеж се появяваха случаите в които... ами.. забравяше. Сеага обаче потенциалната склероза си бе взела почивка.
ПП: Прощавай че се забавих и надявам се не е проблем че писах че се познаваме, просто за друго не се сетих.. хД _________________ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | Лора Саймънс Red Pirate...

Брой мнения: 92
 | Заглавие: Re: Водопадът Вто Сеп 13, 2011 7:33 pm | |
| -Лора, нали? - попита мъжът. Познаваха ли се? А, да. Дрейк. Да, точно така. Дрейк се казваше. Откъде го познаваше? Май от пиратския си живот. А, да. Той познаваше баща и', а баща и' я бе запознал с него,когато бе... на колко? Тринадесет-четиринадесет? Не помнеше. Още от тогава си беше потенциален пират. Усмихна се. Не мила усмивка, а....ами най-обикновена усмивка. -Точно така. Учудвам се, че ме помниш, Дрейк. И аз почти те бях забравила. Беше се приближила на около две крачки от него. Падащата вода зад тях шумеше, беше единствения звук нарушаващ гробната тишина. Е, естествено и песните на птичките и другите обикновени горски шумуве, които не успокояваха Лора, а я изнервяха. Ножа и' лежеше на скалата, а нападнеше ли я някой можеше да не успее да се добере до него. Те, пиратите, винаги бяха нащрек. Обърна се и пак седна на скалата,като взе ножа и започна да си играе с него. Подмяташе го ловко от ръка на ръка, без да се пореже и да го изпусне. Ловка си беше, с бързи реакции, няма спор. Без да се обръща с лице към Дрейк, тя заговори: -Какво те води насам Дрейк?Тук се размотават само пиратите. Като мен и силните, жадни за кръв и богатства същества наоколо. О, я чакай...- Лора спря за малко, а после като се усмихваше довърши. - И ти ли си пират? Не си спомням добре обстоятелствата,при които се запознахме. Може и оттогава да си бил пират, но аз помня само двама-трима от познатите си, другите просто бягат от ума ми. - засмя се, като продължаваше да си играе с острия нож. - Е, пират ли си? При мен пиратите са по-важни и висши от аристократите. Потопи крака във водата, а ножът още се подаваше от ръка на ръка. После спря, резна една останала дантелка и сега тоалета и' стана... още по-хубав, поне според нея. Беше безсмислено една рокля да е с хиляди пластове, панделки и други подобни тъпи джунджурии.
* * *
Времето най-неочаквано се развали.Силен дъжд започна да се лее отгоре им. Обичаше дъжда, но и' беше достатъчно студено. -Чао, чао,Дрейк. Помаха му и бързо,като тигър хукна нанякъде.Скоро беше извън гората, на топло и сухо. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |