ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Similar topics
  • » Герои на хората
  • » Герои на четвърти курс
  • » Клипарт /животинки и аним.и приказни герои/
  • » Герои от аристократично потекло
  • » Герои (2006-2010)
  • » Любими герои?
  • » Кой герои от Анита Блейк сте? en.
  • » Heroes/Герои
  • » Пасивни герои
  • » Герои на обикновените граждани
  • Latest topics
    » Рекламки
    Съб Яну 28, 2012 10:58 am by Drake Gordon

» Спам нашествие;;
    Нед Яну 15, 2012 5:10 pm by Drake Gordon

» Спам...за кой ли поред път хД
    Съб Яну 14, 2012 10:55 pm by anyone

» Търся някой за РП
    Сря Яну 04, 2012 9:11 pm by Мелиса Джоунс

» Въпроси
    Пон Дек 12, 2011 8:09 pm by Натаниел Самър Уайлдсторм

» Да се сприятелим...
    Пон Дек 05, 2011 8:13 pm by Dahlia Malory Fairwell

» Търся си-брат, сестра, гадже...
    Съб Окт 22, 2011 6:58 pm by ivakavlad

» Пирати
    Сря Окт 19, 2011 6:29 am by Натаниел Самър Уайлдсторм

» Герои на обикновените граждани
    Нед Окт 16, 2011 6:12 pm by Натаниел Самър Уайлдсторм

» Герои от аристократично потекло
    Пет Окт 14, 2011 3:06 pm by Изабел Ван-Дюс

» Порт Роял,преди седем месеца в една от таверните.
    Нед Окт 09, 2011 9:29 am by Изабел Ван-Дюс

» Центъра на града
    Съб Окт 08, 2011 12:13 pm by Jonathan Teach

Прогнозата тази седмица
    Тази седмица и трите острова ще се радват на обилни количества валежи, придружени от светкавици.Морето ще бъде неспокойно и плаването определено няма да е леко.На Островда на Смъртта ще има прилив и гръмотевични бури.Същата ще е и съдбата на Тортуга.
    Ред и стратегия...
    Разпределение на пиратите
    Statistics
    Имаме 123 регистрирани потребители
    Най-новият потребител е milene

Нашите потребители са написали 7715 мнения in 203 subjects
    Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Share | 

Герои от аристократично потекло

Предишната тема Следващата тема Go down 
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
    АвторСъобщение
    Нимерия Уинтърфейл

Брой мнения: 166

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Фев 23, 2011 4:00 am

Одобрена. Smile
    Върнете се в началото Go down
    Вижте профила на потребителя
    Вероник А. Шевалие

Брой мнения: 52

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Фев 23, 2011 7:58 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
    Име на героя:Вероник Аурора Шевалие
    Ник, Ники, Ро...
    Години:18
    Местожителство: Сейнт Кроа
    История:
    Франция, Париж, 12 май 1911..някъде след полунощ
    Животът на малката Вероник започна изненадващо объркано.Никой не очакваше, че русата и главица ще излезе на бял свят толкова рано.Оставаха още два месеца до деня убевен от лекарите.Но изненадващите обрати са едно ежедневие, което хората и да искат, няма как да променят.Цял куп от прислуга се суетешеоколо вратата, зад която графиня Шевалие раждаше първата си и единствена рожба.А само един етаж по-долу аристократичен прием се вихреше и шепата елитно общество дори не подозираше, че домакините скоро ще черпят.Но не заради новопридобит замък в покрайнините на града...Питате се защо приемът не бе отменен?Все пак домакинята му раждаше...Е, да, но за тази част на света, приемите се организираха с политическа или пък икономическа цел.В нашият случай второто.Бащата на Вероник се опитваше да достигне до кралския съвет и единственият начин това да стане, бе прием в чест на кралицата, който самата тя да уважи..И как да изгониш нейната височайша особа с думите „жена ми ражда и се налага да съм до нея”.Неприемливо, така смяташе граф Шевалие.
    Уви целият симфоничен оркестър не може да замаскира родилните болки на бъдещата майка...Някъде към полунощ детето най-сетне благоволи да спре с терора.Докато градският лекър успее да го измъкне от майчината утроба, голямата стрелка на часовника вече подминаваше дванайсет.Бебешкият плач бе финалния акорд на тържеството.Аристократите се разотиваха с мисълта, че някой нещастен бухал се е заклещил в камината и това е причината за писъците и странните звуци.Набързо скалъпена лъжа, която граф Шевалие пробута на гостите и ..дори на смата кралица.

Покрайнините на Франция, 12 май 1921 ...някъде преди полунощ
    Малката Вероник порастна .Като дете на аристократи получаваше всичко.И като дете на аристократи, се налагаше да спазва някои норми, забрани и ..задължения.Кралските приеми бяха поредната дупка на кавала.Поредният бе факт и то в навечерието на рождения и ден.А как само мразеше кралицата...та тя бращолевеше само за закони и закони..и пак закони.А кое дете обичаше тази дума.Законите си бяха чисто и просто разновидност на забраните.
    И това бе денят, в която тя реши, че ще съсипе бала.Лесна задача за едно десет годишно дете.Лесно можеше да се промъкне под масата, лесно можеше да хване единия край на покривката и да го завърже за нечий крак.А когато това стана, фенския аристократ решил, че ще подиша чист въздух ...повлече цялата покривка, в комплект с грамадните свещници, които..успяха да подпалят перуката на издокарана дама, кикотеща се дразнещо.Е кикотенето прерастна в писъци, които успяха да накарат Вероник да заобича приемите.
    Естествено, всяко предателство, колкото и добре да бе скрито, излизаше наяве и мъкнеше със себе си последствията.
    -Заминаваш при леля си!-последните думи, които чу Вероник от граф Шевалие...
    Проблемът бе, че домът на лелята бе на ...3 000 километра от родното пространство.
    Още на следващия ден Аурора стягаше куфарите и само дванадесет часа по-късно вече изучаваше новия си роден дом..
    Шест години по-късно...
    Вероник порасна, но характера и си остана същия.обичаше да съсипва приеми и това предизвика у аристократите коси погледи игневно шушукане..Шушукане, което тя се научи да игнорира.

Характер:
    Същински свободен електрон.Но това май сами го разбрахте от текста по-горе.Не я свърташе на едно място, а в главата и нямаше нито една едничка мисъл, водеща към някое нормално действие.
    Сини коне, лилави жаби...въображението и бе един от най-големите помощници в правенето на глупости.
    Но тя порастна..Вярно, все още мразеше приемите и с удоволствие ги разваляше, но все пак започна да се държи ..почти зряло.Почти бе водещето.Защото Вероник бе по непредстказуема и от морето.Понякога се събуждаше с мисълта, че ще прекара деня заровила глава в поредната приключенска книга..или зад черно-белите клавиши на пияното.Друг път осъмваше с ясната идея, че днес ще се шлае из гората или пък ще навлече чифт панталони и ще позяпа търговските кораби на пристанището..
    А смехът...колкото и напечена да бе ситуацията, тя все щеше да намери нещо иронично в нея, нщо, което да я накара да се посмее.
    Неорганизирана, но все пак правеща някакви опити да внесе ред в живота си.А не е ли това най-важното?
    В списъка с омразни неща фигурираха обичайните заподозрени..лъжата, предателството, скуката и....фастъците.Тези малки ядки я плашеха и само един от тях можеше да я накара да се разпищи истерично...

Външен вид:Висока бе едва 1.68.Косата и имаше сламен оттенък и често обичаше да се прави на интересна, заставайки във всевъзможни позиции.Бе наследила лоничките по майчина линия, а очите бяха зелени.Зелено, което в някои особени случай ставаше котешко .

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />
    Натаниел Самър Уайлдсторм
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

Брой мнения: 1011

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Фев 23, 2011 8:01 am

Одобрена ;]

It's my life
    It's now or never
    I ain't gonna live forever
    I just want to live while I'm alive
    (it's my life)
    My heart is like an open highway
    Like frankie said
    I did it my way
    I just wanna live while I'm alive
    It's my life

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />
    Единствената любов на Натаниел, а именно неговият поспалив Блу

I was born of the womb of a poisonous man.
    Beaten and broken and chased from the land.
    Honest to god I will break your heart,Tear you to pieces and rip you apart.

Натаниел и Маги =]
    Портър

Брой мнения: 14

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Мар 02, 2011 4:16 pm

Нека ви се представя - Арчибалд Портър Фитцрой, всеизвестен нехранимайко и негодник. Сред приятели и врагове съм по-познат само като Портър, а на дамите им идва съвсем естествено да стенат "Арчи" в по-пикантните моменти. Чуя ли "Арчибалд" обаче или още по-лошото "Арчибалд Фитцрой" съм принуден да бягам надалеч, защото това обикновено е майка ми с новини за някое предстоящо Голямо и Важно Събитие. (Пояснявам: това са неща, които ви карат да вършиете в Ада. Не ми ли вярвате? Какво ще кажете за зала, пълна с надути господа и дами, които ви осъждат с поглед и шепнат зад гърба ви, а вие сте принуден да правите комплименти на редица досадни братовчедки? Разбира се, не е необходимо винаги да е толкова скучно - понякога се радвам на компанията (да се чете "телата") на някои от по-интесните ми братовчедки, лели или каквито там ми се падат.; родството никога не е било кой знае каква пречка за мен. Но в най-общи линии съм задължен да ги посещавам като най-младият представител на фамилията. Ето защо, не ще чуете фамилното ми име произнесено от мен, дори с опрян нож в гърлото...)

Но май се отнесох в грешната посока. Нека се върнем на представянето ми. Понастоящем съм на 25 години и обитавам остров Сейнт Томас. Едва ли има по-скучно място на света, но като се замисля, аз винаги ще съм недоволен, така че не ми обръщайте внимание.
    Коя част от мен искате изложена на показ най-напред? Ще ви предложа как да процедираме - ще ви разкажа за външната си обвивка, след това ще поплача малко за чувствата си и ще добавя щипка от скучната си биография. Всички са наясно, че това е ненужно, но никой не смее да ме прекъсне, докато говоря, затова ще е добре и вие да си мълчите.

И така...

Огледайте ме хубаво. Какво виждате? Висок мъж с високомерна осанка, по облеклото му личи, че е благородник... Но ако останете загледани още съвсем малко в благородническия ми облик, ще се уверите, че не съм мъж, за когото бихте искали да омъжите дъщерите си. На устните ми има перманентна самодоволна усмивка, която не изчезва, дори когато претърпявам неуспех. Тази усмивка в повечето случаи ви показва дали въобще да си правите труда да ме заговаряте. Очите ми се в ужасен кафеникав цвят, но чрез подходящото изражение мога да ги направя поносими, че дори и привлекателни. Над дясната си вежда имам грозен белег, който покривам благодарение на бурната си коса (и в този момент чувам как майка ми мърмори за нея). Оказва се, че това в повечето случаи не е необходимо. Жените го намират за интересен дори повече от самия мен, което често ме принуждава да разказвам поукрасени версии за получаването му. Кажи й, че си защитавал честта на братовчедка от опозорил я неблагодарник и вече те гледа с обожание; ако пък си се бил с пират - направо сама скача в леглото ти. Едва ли някоя би се заинтересувала (и ахкала, и охкала, докато ме заболи главата), ако узнаеше, че въпросният белег получих на деветгодишна възраст, падайки от едно дърво. Но не съм поемал към никого задължението да съм честен, нали така?
    В заключение ще кажа, че обикновено не съм първия избор на младите дами, но знам как да получа някоя, ако я пожелая; а аз се отегчавам лесно, така че рядко нямам обект за преследване.

Сега, не че искам да се хваля, но съм доволен от живота си. Вярно, скучен и еднообразен е, на моменти е влудяващо, но поне имам дом, положение (към което си върви и един съвсем сносен социален живот) и разбира се, неограничена свобода. Говоря много или по-точно оплаквам се, но през повечето време не осмислям думите си. Та аз дори не ги слушам, просто оставям устата и езикът ми да се движат, усещам вибрирането на гласните си струни, но рядко ги възпирам. Това е част от маската, която си изграждам - говоря ли безсмислици, значи човекът, на който ги говоря не ме интересува, а такива са повечето от обкръжението ми. Нямам нужда от много сън - няколко часа са ми достатъчни и въпреки това съм винаги изпълнен с енергия. Запаметявам лесно и обичам да чета, но в живота идва един момент, в който само книгите не са ти достатъчни. Образованието ми е блестящо, но аз винаги съм прекарвал по-добре сред ругатните на селяните в кръчмите, отколкото сред благодорници, които само говорят високопарно, без сами да знаят какво имат за казване (макар че се държа досущ като тях; какво да се прави - съдба), но всъщност най-добре се чувствам сам. Каквото и да направя, колкото и ръце на стисна, в колкото и коси да заровя ръце, не мога да намеря човек, с който да се чувствам достатъчно свободно, за да оставя всичките игри, преструвки и маски - най-вече тях - настрани.
    Не мисля, че някой ме познава, аз сам не се познавам и разбирам. Затова забравете какво ви казах току-що. Най-добре ще ме опознаете, ако просто дойдете да си побъбрим...

И за да бъде пълно разголването ми, ще ви разкажа малко повече за семейството си и ранните си години. Майка ми се нарича Мария, а баща ми Ричард. Ужасно скучно като се замислиш. Тяхната история също е скучна и макар че изгарям от желание да ви отегча, както те са ме отегчавали с години, разказвайки я постоянно, няма да си хабя думите за тях. Нямам братя и сестри, което е жалко. Винаги съм искал по-малка сестра или брат, или и двете, които да развращавам, с - както ги нарича майка ми - "неправилните си възгледи и липсата на каквато и да е моралност". Продължвам да се възхиавам на людете, успяли с няколко свои действия да разрушат доброто име на години съхранявана семейна история. Може би и аз някой ден ще впиша името си в историята на света като "порочния Фитцрой". А може би вече го правя. Когато бях на шестнадесет прекарах бурна връзка с една от прислужничките в дома ни. Казваше се Арая, беше със смугла кожа и очи като на испанка. (И също толкова гореща, бих добавил.) Беше по-голяма от мен с осемнадесет години и необразована. Когато семейството ми разбра, не погледна на аферата ни с добро око. Всъщност, като се замисля - погледна, издра си очите и ни ги сервира за вечеря. В продължение на месеци бях заключен в стаята си под строгия поглед на една вързрастна дама, която оставаше сляпа и глуха за чара ми. Когато ме пуснаха от Арая нямаше и следа и макар майка ми да ме увещаваше, че тя е добре, просто е напуснала семейството, за да служи на някаква леля във Франция (представяте ли си?), аз добре разбирах, че съдбата й е била далеч по-тежка.
    Повече не се спомена за Арая, а аз така и не открих същество, което да прилича на нея. От тогава си играя с жените, използвам ги за забавление, а и те мен. Живея в омагьосан кръг, от който измъкване няма. А и аз за никъде не съм тръгнал...
    Не се страхувам да си изцапам ръцете. Сбивания, запои... все неща, които не се предполага, че дори ще ми хрумна да върша. Бунт срещу родителите ми, задето ни разделиха с Арая? Моля ви! Да, може би, това беше причината, но рано или късно щеше да се случи. В кръвта ми е.

Е, това беше, дами и господа. Казах ли, че имам свойството да се отнасям и да не следвам плътно линията на разказа си? Ами ето, казвам ви го. Дори да сте останали неудовлетворени, не мога да сторя нищо повече по въпроса, защото устата ми се измори да говори, а вече забелязах младата дама с цвете в косите, която ме вика с очи. Затова, пожелайте ми късмет и до нови срещи.

Тогава може би ще дам думата на някой от вас за малко.

Последната промяна е направена от Портър на Чет Мар 03, 2011 7:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Мар 02, 2011 6:40 pm

Много хубав герой, одобрен си ;]

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]
    Мелиса Джейсън Пърсивал

Брой мнения: 11

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Мар 02, 2011 9:02 pm

Мелиса Джейсън Пърсивал
    Не. Нямаше да си го причинявам повече. Бях изстрадала твърде много, за да повторя грешката си още веднъж. Но какво щеше да ми стане? Нищо. Не можеше да стане по-зле. Затова просто извадих два големи листа и започнах да пиша.
    Външен вид
    И как по-точно трябваше да се опиша? Нямах никаква идея. Застанах пред огледалото. Представих си, че това не бях аз, а напълно непознато момиче, което бях срещала само във фантазиите си. И започнах да пиша.
    Мелиса всъщност беше момиче, което пленяваше само с една очарователна усмивка, която можеше да покаже на всекиго какво се крие вътре в нея, а именно доброта и топлина. Но очите ѝ - блестящи като диаманти, с цвят на кафе, изобщо не излъчваха такива качества, защото в тях се четеше много болка. Кожата на Мел, както я наричаха повечето хора, които я познаваха, беше бледа с лек естествен слънчев загар. Водопади. Дългите, топлошоколадови коси на Мелиса наистина приличаха на водопади, спускащи се свободно по раменете ѝ. Никога не бяха вързани или изобщо прикрепени по някакъв начин. Тялото ѝ бе високо, слабо, изящно.
    Това виждах. Но никога не можех да го напиша. Рисувах го единствено със съзнанието си.
    Характер
    Това може би беше най-трудните неща от всички. Нямах никаква представа какво да кажа за характера си. Това отначало ми се стори лесно, но когато се замислих... Щеше да е голямо предизвикателство. Добре, ще започна по лесния начин...
    Обичам: Обичам книгите, обичам филмите, обичам самотата, обичам пространството, обичам свободата, обичам властта, обичам себе си. Себе си. Обичам се. Това е трудно да се изрече, но ето, че успях.
    Не обичам: Не обичам лъжите, не обичам лицемерието, не обичам двуличността, не обичам мизерията, не обичам тези, които не ме обичат.
    Каква съм: Аз съм надменна, властна, но много чувствителна и лесно ранима; аз съм човек, представящ се за такъв, какъвто не е, а именно по-силен, отколкото е. Аз имам високо самочувствие, аз знам, че мога. Аз съм ранена.
    Извод: Целият ми свят се върти около мен.

История
    Преживяла съм болка. Прекалено много болка, за да я описвам, защото ще си причиня още повече. Изляла съм толкова много сълзи. Повече, отколкото един човек за целия си живот. А съм само на двайсет и една. Животът е прекалено несправедлив към мен. Той е несправедлив към всички, които са справедливи и почтени към него. Сякаш им го връща тъпкано. Проблемът беше, че не знаех почти нищо за себе си.
    Бях родена точно преди двайсет и една години, на осми май в един малък град, намиращ се в предградията на Оксфорд. Майка ми и баща ми...не ги познавам. От малка бях захвълена на улицата. Помня, как се молех на хората за един грош, за да мога да си купя късче хляб, как се събуждах в пет сутринта, за да отида първа на градската чешма, защото нямах възможности за каквато и да е било вода. Но явно съм имала малко или повече късмет, защото един ден видях един човек, който носеше шапка, закриваща лицето му. Подаде ми парче шоколад и се усмихна едвам забелязано. Аз се поддадох на изкушението и се доближих, не мислейки за последиците.
    Май това е най-умното нещо, което бях правила някога. Това се оказа един от най-богатите хора в Англия - Джейсън Пърсивал. Заведе ме в имението си в едно закътано местенце, където няколко прислужници веднага ми поднесоха топла супа, а след това ме заведоха в една голяма спалня, дадоха ми чисти дрехи и ме изкъпаха. Той ме осинови. Беше моят баща, когато дори и родният ми баща не беше такъв. Отгледа ме и ми даде покрив над главата. Обикнах го, да. Той беше единственият ми близък човек. Единственият, на когото можех да се доверя, да разчитам.
    Станах на осемнайсет. Джейсън плати образованието ми, дори започна да издържа собствената ми квартира. Докато един ден не получих обаждане, че срокът за плащането на наема ми изтича. Странно. Джейсън винаги плащаше в началото на месеца. Опитах да се обадя, когато ми вдигна един познат глас - на една от прислужниците. Попитах къде е баща ми, когато ми съобщиха, че е починал. Не. Не. Не можех да го преживея. Не исках. Тогава с наследените пари започнах да пътувам. Сложих онази тъмна маска на лицето ми, която не разкриваше каква съм всъщност. Представях се за корава, непоклатима. Най-накрая се установих в Порт Роял.
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Мар 02, 2011 9:21 pm

Одобрена ;]

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]
    Asdis Grimson

Брой мнения: 20

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Пон Мар 07, 2011 6:18 pm

Име на героя: Асдис Гримсон
    Години: 21
    Местожителство : Сейнт Джон
    История
    1807 година, Исландия, Рейкявик
    Бъдещият исландски президент Олавур Гримсон сключва брак със съпругата си Катрин.

Година по-късно.
    17 август 1808
    Катрин ражда две момичета Асдис и Окси - близначки. Руси бели и синеоки. Толкова красиви, че който ги погледнел онемявал.
    Двете момичета растяли в богатства и излишък. Имали сякакви красиви рокли и бижута. Играели на воля. Баща им бил премиер,а в последствие станал президент на Исландия.
    Те живеели в Рейкявик - най-големия исландски град, а също и най-студената столица. Единственото задължение на майка им било да си играе с тях, да сплита косите им, да им разказва приказки. А баща им пук работел и носел солидни тлъсти пачки пари, за да издържа семейството си. Живеели в голямо имение и от сутрин до вечер красавиците тичали.

10 години по-късно..

Момичетата вече се превръщаха в девойки. Бяха все така бели и красиви - като ледени кралици. Ала в сърцето на баща им винаги Асдис бе любимката, като по-малка с цели 7 минути. Това не променяло много животът им освен, че тя получавала малко по-хубави неща. Живеели щасливо.
    Тогава най-нещастното нещо в живота им се случило - майка им се разболяла от левкимия, а скоро след това и починала.
    Те били съсипани, ала нямали избор освен да продължат.

2 години по-късно..
    Бащо им се оженил отново, за жена на име Дорит,израелка, и от 2рия си барк има 1 дъщеря Тина, коята пък била тъмнокоса и контрастирала с исландските му близначки. За жалост 7 години по-късно, втората му съпруга решила, че трябва да премести исландският им дом, на по приятно място.. Остров Сейнт Джон. Асдис нямала полза да се противи затова се подчинила, като изоставила любимия си - уличен музикант и заминала покорно с баща си, като добрата по-малка дъщеря - Ледената Кралица.
    Характер
    Много импулсивна и дива. Щура глава,ала пред баща си е тиха като мравка. Обича сестра си повече от всичко - е освен от себе си. Голяма себелюбка е. Доста отворена към новостите. Обича да експериментира с визията си, с приятелите си, с всичко възможно. В интимен план е пламенна и лесно може да загърби някого,ала ако има страст и интерес може да прекара изключително( дълго може бе) време с този човек, което няма да бъде забравено. Обича да танцува. Странна е. Исландка,ала е запалена по арабските култури и танцува ориенталски танци, като истинска богиня. Доста е иронична понякога и егоцентричка може би..
    Външен вид
    Руса, синеока и бяла. Секси. Изключително атрактивна, привлича погледите много лесно. Има много красиво лице и плътни изпъкнали устни. Очите й са като океан пълен със замръзнали айсберги. Лесно може да плени човек, не само с визия, ала и с думи. Смята, че се различава много от сестра си, а всъшност приликата е огромна. Обича да спортува, затова е стегната. Има изваян бюст, контрастиращ с тънката й талия и женствени заоблени бедра. Общо взето фигура тип пясъчен часовник..
    Допълнително
    Зодия лъв.
    Обича да пие качествено вино
    Обича да танцува
    Харесва един специален танц - волта
    Обича да я обсипват с внимание
    Обожава животните,а най-много норвежката си горска котка
    Снимка: Асдис и сестра й
    пак тя
    леко гола..
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Пон Мар 07, 2011 6:31 pm

Одобрена =]

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]
    Summer Turner

Брой мнения: 14

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Нед Мар 27, 2011 8:00 pm

Име на героя: Самър Търнър
    Години: 19
    Местожителство /един от трите острови/: Сейнт Джон
    История/минимум 5 реда/: Родена е на датата, на която е родени по-големият и брат, но в различна година. Но само факта, че брат й е единствения който се грижи за нея я радва. Съжалява, че въобще се е родила и винаги е завиждала на приятелките си, заради техните семейства. Това на Сам е разбито по всички критерии. Баща й - Джим- често биел майка им с и без повод, но един ден тя си събрала нещата и ги напуснала. Единственият път,когато посяга на Сам, брат й я защитава и получава незаслужения бой, вместо нея. Аристократично семейство, вероятно в миналото, но не и днес. Всъщност именно майка им е била от аристократично семейство, а баща им - беден търговец с най-добър приятел - чашката. Сам не може да си представи как такава жена като майка им се е влюбила в човек като Джим и дали въобще е знаела каква свиня е. Всичко за което Сам мечтае е също да се махне от този така наречен "дом", заедно с брат си, всички проблеми и тревоги да останат в миналото и да започне нов живот. Но връщайки се към реалността, тя се страхува да не би вечерята на баща й да е прекалено топла или студена и да не гледа как той отново бие брат й, заради това. За да спести повече пари за алкохол, Джим освобождава по-голямата част от прислугата, което включва и готвачките, така че за това трябва да се грижи Самър. Още със събуждането си тясе пита с какво е заслужила такъв живот. Не и е лесно, нито когато е малка, нито когато се налага да порастне бързо. Но няма друг избор, освен да търпи всичко.
    Характер/минимум 5 резда/: Търнър не избухва лесно, напротив, сравнително спокоен и контролиращ емоциите си човек е. Когато не успява да се справи с нещо, което е важно за нея се разплаква или си излива душата пред приятел/ка, но след това се взема в ръце без да се предава. Поема си глътка въздух, избърсва сълзите и се усмихва. Организацията й е силна страна.
    Външен вид/минимум 4 реда/: Наследила е косата на баща си - медноруса и очите на майка си - сивозелени. Но цвета на косата й е минал през всички естествени, ненатрапчиви нюанси. Висока е 1.66, но след време се примирява и спира да се оплаква, че е много ниска.
    Допълнително/то не е задължително/:
    * Не пие кафе
    * Обича да се занимава с неща тип "Направи си сам"
    * Силно я влече митологията
    Снимка:
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Нед Мар 27, 2011 8:10 pm

Одобрена, добре дошла =]

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]
    Hektor Forgestorm

Брой мнения: 10

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Пон Апр 04, 2011 10:28 am

Име на героя:Хектор Форджсторм (Hektor Forgestorm)
    Години:22
    Местожителство : Сейнт Томас
    История: Родителите на Хектор ( Дрейк Форджсторм и Сара Форджсторм) са с аристократично потекло.Имат добри взаимоотношения с рода Валерион.Живеят в Сейнт Джон,когато Сара научава,че е бременна.Тогава решават,че Сейнт Томас е по-подходящо място за тяхното дете.Копуват си имение на другия остров и заминават.По време на пътуването Сара ражда в кораба.Кръщават детето Хектор.В крайна сметка,те се установяват на Сейнт Томас и заживяват щастливо.Три години по-късно Сара ражда второ дете,което кръщават Харолд.Когато стават по-големи и тръгват на училище,двамата на връщане към дома седят и гледат корабите от кея.Така се заражда мечтата им да пътуват по синъото море.Не след дълго това се случва.Баща има тръгва на експедиция за три години и взема със себе си двамата си синове.В открито море,Хектор запълва времето си с тренировки по фехтовка и гледане на залеза,докъто Хари изледва кораба и се учи от старите ''морски кучета''.Щом Хектор отново стъпва на родна земя (Сейнт Томас) той вече е тинейджър на 15 години.Продължава уроците си по фехтовка и става един от най-добрите бойци на острова.Завършва история и география в едно от наай-елитните училища на острова.Когато става на 20 години започва да се запознава с бизнеса на баща му и всичко останало случващо се на острова,за да може един ден да стане почетен глава на семейството.Браат му пък става чирак на един кораб и заминава да изследва света.Две години по-късно той става заместник на баща си в бизнес делата му и навлиза все по-навътре в светския живот.Покрай многобройните му разговори с почти всеки от Сейнт Томас той чува какви ли не неща за пираатите.Хектор толкова се заинтригува,че запова да чете за тези ''морски разбойници''.След цялата събрана информация,решава,че невсички пиратите са зли и кръвожадни.За да докаже теорията си той започва да окрива и снабдява с провизии пирати без другите да разберат. Така Хектор се запознава с много пирати и започва да ги опознава.И се найстина се оказва прав.Не всички пирати с ,които се запознава се оказват кръвожадни и зли и правят всичко на пук на кралицата.
    Някой търсят свобода,други се борят за справедливост,на трети просто им е писнало от всичко и търсят малко спокойствие.И много други такива неща,които не могат да се нарекът зли.Тези срещи с пирати вдъхновяват още повече Хектор и той започва все по-усилено да помага на ''разбойниците''.Той се прочува в корабите с флаг на череп,че е ''техен човек'',а пък за хората със ''синя кръв'' и всички останали управници той е ''аристократа Хекто- сина на Дрейк Форджсторм......
    Характер:Хектор е миролюбив човек.Неговата мечта е едий ден на всякъде по света да има мир.Владее етикета до съвършенство.Учил се при най-добрите майстори на меча,той е и страхотен боец.През всичките години на обучение научава,че в битка не трябва да показва емоциите си.Спазва това правило стриктно.Освен това е весел човек и винаги може да ''вдъхне'' добро настроение на друг.
    Външен вид:Хектор е с стройно мусколесто тяло.Висок е 184 см.Има дълга кафява кафява коса хваната отзад.Черните му очи замайват всяко момиче,което той среща.Носи типични аристократични дрехи,като никога не акцентира върху тях.Брадата му-леко набила не е одобрявана от майка му,защото тя смята,че тя не придава аристократичен вид.
    Допълнително:Няма приятелка, въпреки,че има доста голяма опашка за него.Той смята,че все още не е срещнал подходящото момиче.
    Снимка:[You must be registered and logged in to see this image.]
    Нимерия Уинтърфейл

Брой мнения: 166

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Нед Апр 10, 2011 1:10 pm

Одобрен и се извинявам за забавянето..
    Софи Торе Пърсивал

Брой мнения: 3

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Чет Юли 14, 2011 5:30 pm

Mila Kunis

Име на героя:
    Софи Торе Пърсивал
    Години:
    23
    Местожителство /един от трите острови/:
    Сейнт Джон
    История/минимум 5 реда/
    Родена е преди цели двадесет и три години на един от прекрасните острови на които и до днес живее. Родителите й я обгрижват още от бебе,много време се опитвали да имат дете,но все не се получавало,за това Софи е като благословия от боговете за тях. Когато била на две останала единствено с баща си,а майка й изчезнала на някъде за 9 месеца. Софи естествено не страдала много от това,радвала се на вниманието на баща си както и бавачките,заместващи майка й. Растяла много любопитна,а когато дошло времето започнала да се образова,викали различни учители,тя се занимавала по цели дни,почти не й давали да излиза,събирали я с определени деца. За известен период от време я изпратили в Англия,за да може да научи етикета по-добре,но станало така че на нея там и харесало. Когато майка й била на смъртно легло я повикали,казали й че има сестра на име Мелиса и че е хубаво някой ден да я намери,защото после само на нея ще може да разчита,когато и двамата вече ги нямало. Софи се ядосала че не й били казали за това,но склонила естествено искала да срещне сестра си.Заживяла в Сейнт Джоунс в имението на баща й.

Характер/минимум 5 резда/
    Характера й е много сложен. По някой път е мила и дружелюбна,а в друг път е затворена и не говори на никой,дори да й се говори с часове,в сякаш не чува думите на другите. Ако я спечелиш за приятел,тя винаги ще е зад гърбът ти,но ако я предадеш никога няма да ти проговори. Бунтарка е и не обича да бъде командвана,живее по своите правила и никога не се съобразява с другите. Въпреки това е страшно мила и винаги би помогнала ако реши че наистина този,които иска помощта има нужда от нея.

Външен вид/минимум 4 реда/
    Косата й е кестенява и винаги е на къдрици,очите й са светло кестеняви,но по някой път изглеждат по-тъмни.
    Роклите за нея са нещо много любимо,както и обувките има страшно много и от двете. Не обича да връзва косата си,за това я носи спусната. Кожата й е прекалено бяла,всеки забелязвал това,въпреки многото й опити да промени това тя оставала все така..

Изабел Ван-Дюс
    Red Pirate...
    Red Pirate...

Брой мнения: 195

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Чет Юли 14, 2011 5:50 pm

Одобрена!

Обича ме , не ме обича, обича ме, не ме обича, обича ме ... не ме обича? Това листенце не се брои...
    Алексис Дел Ока

Брой мнения: 85

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Пет Авг 26, 2011 11:44 pm

Име на героя:Алексис Уелдърн

Години:20

Местожителство /един от трите острови/:Сейнт Джон

История/минимум 5 реда/Родена на Сейнт Джон,после заминава в Италия и там получава западноевропейско образование.Знае,че има 2-ма братя и 1 сестра или поне така е чувала.Не ги познава.В Европа живее в охолство и разкош,за който малко са мечтали.Решава да се завърне на острова,защото в Италия и писва от кандидати за брак.Борави с шпага и меч от 15 годишна.Така че,и окото и няма да мигне,ако трябва да убие някой.Веднъж едва на убила един италианец,заради това,че и бил кандидат за годеник.След този случай се завръща на Сейнт Джон като си купува къща близо до пристанището.

Характер/минимум 5 реда/Привидно е много спокойно и изтънчено момиче.Винаги покорно,поне така изглежда.Зад този вид обаче се крие див и непокорен характер!Винаги е много усмихната и забавна,но когато се ядоса,по-добре не и се пречкай.Много трудно ранима,когато пожелае може да е студена,зла,отмъстителна,лицемерна и самовлюбена.Винаги е обичала приключенията и пиратите!

Външен вид/минимум 4 реда/Стройна и висока,веднага може да хване окото на всеки.Дълги червени коси и буйни кафяви очи.Много изтънчена и грациозна,винаги облечена по последна европейска мода.Винаги носи ръкавички и чадър.Само 2 пъти е обличала панталон и оттогава си мечтае отново да облече панталон.Почти винаги косата и е спусната.С дяволита усмивка на лице.Почти винаги е с дяволит поглед и чаровна усмивка на лице,за да плени някой мъж и после да му откаже.

Снимка: (профилна)
    Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Съб Авг 27, 2011 9:33 am

И нашият стотен потребител е одобрен =] Добре дошла :д

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]
    Алексис Дел Ока

Брой мнения: 85

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Съб Авг 27, 2011 9:37 am

Ей,аз наистина съм 100-ния потребител!Благодаря! Smile
    Jonathan Dillinger

Брой мнения: 81

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Авг 31, 2011 3:21 pm

Име на героя:Джонатан Клеймънд Дилинджър

Години:32

Местожителсво:Остров Сейнт Джон

История:
    Стъпките му отекваха глухо в празния коридор.Зловещо впитите очи на портерите накачулени по цялата стена не го безпокояха особено.Единственото, което го интересуваше бе предстоящият разговор.Очите му излъчваха зловещо сияние, способно да подплаши дори самия дявол.

Лондон, Англия..4 години по-рано.
    -Спри да се подсмихваш, Дилинджър, човек ще рече, че сам крал Джордж те е провъзгласил за дясната си ръка.-Уелсън Фроуселор бе известен с превзетия си тон и с право.
    -Помини ми думата, Фроуселор, и това ще стане някой ден.-двамата пристъпиха с уверена крачка и се озоваха лице в лице с цялата натруфеност на поредния бал.Този път много по-гранзиоцен от обикновено.Може би защото имаше ясно определена цел, не просто сладки приказки и безвкусна музика, идваща от струните на поредната малка сбирщинка идиоти с цигулки.
    Джонатан Дилинджър бе известен след кралските среди.С хитрост и малка доза мошенничество, за която отричаше и до ден днешен, се бе добрал скоростно до важните постове в дворцовата йерархия.Все още бе далеч от така мечтаната завена цел, ,ала имаше увереността на аристократична дама с три пласта нивационен крем прикриващ бръчките.Знаеше, че един ден ще съветва крал Джордж, ала не по важни въпроки като това зелената вратовръзка или червената му отиват повече, а къде точно е най-изгодно да нападнат..или коя територия е благоприятна за завладяване.На 28 Джонатан Дилинджър бе постигнал много.И ясно съзнаваше това, натрапваше го на подчинените си и не оставаяше никой да го забрави.
    Днес бе паметен ден.
    Единственото, което му липсваше, за да бъде перфектният кралски съветник, бе съпруга.И ето защо бе цялата тази дандания в центъра на замъка на негово величество Джорд Четвърти поред в историята...сякаш не съществуваха други имена .Единственото, което хващаше окото на Дилинджър обаче, бе голямата маса отрупана с какво ли не.Ръката му се стрелна към стъкленото туловище на чаша пълна с нещо, което с много мъки можеше да мине и за уиски.С неохота нашият герой опря гръб у една от претруфените стени и се зае с изучаването на кандидатките...Недалеч от него претруфена млада дама го удостои с надменен поглед, в който личаха нотки на подчертан интерес.Дилинджър въздъхна отекчено.Прекалено лесно щеше да е да я избере..Тя щеше да се преструва на идеалната съпруга, а единствената и мисъл всъщност щеше да е колко благословена е да се издигне така неочаквано в кралските среди и колко прекрасно е, че има възможността да пръска невиждани суми за парче плат, което ще навлече веднъж, най-много два пъти в живота си.Не..не му трябваше нещо подобно.Завъртя глава с надеждата данамери някакво разнообразие.Уви единственото различно у следващата бе, че е брюнетка.Отново високомерен поглед..отново седем пласта грим, опитващи се да заблудят околните, прикривайки жестоката истина, че врметео е велика сила.
    Джонатан се отказа.Прекрати анализирането на обстановката и стигна до едно единствено заключение..-жена за него нямаше.
    Отправи се към единственото спасение навлязло в цялостната картинка, а именно малка врата, открехната едва едва..ала това бе напълно достатъчно на Дилинджър, за да стигне до заключението, че дворът на двореца е съвсем близо.
    Не му направи впечатление, че черешовите дървета са цъфнали.Не му направи впечатление, че въздухът се е разделил с оная си странна миризва на дъжд.Не му направи впечатление, че днес бе първия ден от пролетта, в който небето не бе затулено под дозина оловно сиви облаци.Единственото, което видя бе русата и коса, която се спускаше на меки къдрици чак до средата на гърба и.Очите и бяха големи, плахи, анализиращи всичко наоколо.Чертите на лицето и бяха меки и нежни, а плътните и устни бяха леко разтворени.Не бе на повече от шестнадесет..Ала това не накара Дилинджър да се откаже от това, което само за част от секундата се превърна във фикс идея на живота му.
    -Маргарет-Уелсън се втурна през вратата, а момичето се метна в прегръдките му.
    -Да не би да си се задомил ти стари негоднико?-Джонатан се приближи към двамата без да откъсва очи от момичето.
    -Да не би да прекали с уискито, Дилинджър?Това е дъщеря ми, Маргарет, помниш я нали?
    Помнеше я и още как.Няколко години по-рано баща и я бе пратил в училище в Западна Европа, но това което помнеше Джонатан нямаше нищо общо с образа пред него.Маргарет едва бе навършила десет и тялото и имаше структората на дете..каквото и всъщност бе.Бе две глави по-ниска от него..
    -Госпожице Фроуселор-Джонатан пое ръката и и се поклони ниско.Бе решен, че ще я има..каквото и да кажеше Уелсън.А и нямаше да се бави.Бе сигурен, че само месец по-късно някой богат граф ще поиска ръката и...Затова направи това, което бе редно...или по-скоро това, което мислеше за редно.
    -Искам Маргарет.-заяви твърдо няколко часа по-късно, когато той и Уелсън обръщаха поредното уиски в малката кръчма
    -Забрави Дилинджър.Тя е едва на петнадесет.А и не мисля, че си най-удачния избор...
    След тези думи нашият герой се изправи рязко, а сребристото острие на камата му проблясна зловещо на бледата светлина, която хвърляха няколкото восъчни свещи.Последва кървава схвадка, ала Джонатан Дилинджър получи това, което искаше.Маргарет Фроуселор бе негова.
    Няколко месеца по-късно сватба в крайна сметка имаше.Макар момичето да се съпротивляваше по всевъзможни начини, Джонатан успя да я убеди да се кротне.

Вървейки по коридора, Джонатан мислеше само за онзи паметен прием преди четири години...Някаква част от него бе напълно убедена, че крал Джордж го вика заради повишение.Нямаше какво друго да е..Усмивката на Дилинджър стана още по-широка, щом ръката му натисна мраморната дръжка на масивната дъбова врата.Както обикновено кралят се мъдреше върху голям куп кадифени възглавници, нагъвайки грозде..
    -А, Джонатан.-вниманието му се фокусира изцяло върху новопоявили се
    Последва дълъг разговор..Вярвам, че ще бъдете отекчени до смърт, ако ви разкажа всичко..Но ще отговоря на най-важните ви въпроси "Сдоби ли се с мечтаната власт Дилинджър?", "Маргарет заобича ли го?"..
    Не, не и отново не.
    Джонатан Дилинджър бе пратен с разрешение подписано от Джорд на един от многото острови, владение на Англия.Като новият губернатор на района,избутал Валерион от властта..само и единствено с цел подобряване на функционирането на властта.Дилинджър не бе доволен от новото си назначение, ала мотивацията му да стигне до престола бе по-силна от всякога..Колкото до горката Маргарет..Как би могла да страда при наличието на несметните богатства на новия губернатор?

Характер:
    "Склонният към мъдруване е съсед на глупакал"
    Може би единственото нещо, в което Дилинджър вярваше...Затова не мислеше много много, опреше ли до вземане на решения.Макар да се славеше със сложните си схеми и високи цели, правеше всичко бързо..Осланяше се на моментното хрумване...
    "Не прави това което не ти е на сърце - ще съжаляваш ."
    Никой, асболютно никой, дори собствената му майка, не бе в състояние да го накара да направи нещо.Джонатан слушаше само и единствено себе си.Не се доверяваше, не споделяше, гледаше собствените си изгоди и не съжаляваше.Знаеше, че хората са жалки същества и водени от егоизма, бяха способни да направят всичко, да съсипят всичко..Бе убеден в тези думи, защото той самият бе такъв.Не го интересуваше колко деца имаше поредната му жерта, единственото дърпащо носа му бе собствената му изгода..Защото животът бе твърде кратък...Знаеше, че се движи следван от директния си еднопосочен билет към ада и то първа класа...Но това не влияеше особено на дейстнията и помислите му.
    "Обичай този, който те цени. Мрази, който желаеш.."
    Сърцето на Джонатан Дилинджър бе направено от лед.Не изпитваше болка, радост и тъга..Защото емоциите бяха за слабите.Бяха излишна загуба на време.Маргарет бе важна за него.Ценеше я, изслушваше я, ала с годините той се отдалечи от нея, бе твърде вглабен в собствените си планове залична изгода.Желаеше я, ала тя него не..Затова я намрази..Щом видеше как разресва русите си коси, искаше да я притегли в обятията си, ала после се сблъскваше с погледа и изпълнен с чиста форма на омраза ..и отвръщаше.
    "Когато искаш, но не можеш вероятно не искаш достатачно. А когато можеш, но не искаш вероятно не знаеш какво искаш."
    Той бе наясно с всичко, което иска..А щом поискаше нещо, бе склонен да прибягва до крайности...

Външен вид:
    Тъмните му очи излъчваха неподправена ярост.Изражението му бе красноречиво, а усмивката му бе склонна да накара самия дявол да се почувства като ощипана госпожица.Бе висок и атлетичен.А изражението му никога не излъчваше спокойствие.Знаеше, че има прекалено много врагове и вярваше, че ще разполага с предостатъчно време за почивка и спокойствие, в ада.Гърбът му бе покрит с белези, ала той ги приемаше като почетни знаци, не като нещо гротесктно и зловещо.Тъмната му коса често влизаше в пряк спор с гравитацията, заставайки под всевъзможен ъгъл, ала Дилинджър не и обръщаше особено внимание.Като всеки мъж...не се интересуваше особено от опаковката.Единственото, което не се проени с годините , бе брадата му.Държеше я добре оформена..

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" />

Dark Pirate...
    Dark Pirate...

ПисанеЗаглавие: Re: Герои от аристократично потекло    Сря Авг 31, 2011 3:28 pm

Одобрен. :д

It's my life
    It's now or never
    (it's my life)
    Like frankie said
    I did it my way
    It's my life

Натаниел и Маги =]

Герои от аристократично потекло

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
    Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
    » Герои - формуляр
    » Герои Върколаци
    » Насоки за създаване на герои
    » Кой бихте искали да изиграе главните герои, ако има филм?
    » Вашите Twilight герои